energie-en-duurzaamheid.jpg

Agenda

Op het podium staan o.a. Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Alexander Klöpping (internetondernemer, oprichter Blendle). 

CTT sprekers 05Hans de Boer

Hans de Boer (59) is voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW en één van de initiatiefnemers van het onlangs gesloten nationale grondstoffenakkoord. Hij zal ingaan op het belang van het bedrijfsleven bij een circulaire economie. Hij was in de periode 1997-2003 voorzitter van MKB-Nederland. 

 

CTT sprekers 13

Alexander Klöpping

Alexander is bekend als internetondernemer en columnnist. Hij is ervaringsdeskundige in het toepassen van innovaties in bestaande businessmodellen en één van de oprichters van Blendle, een verzamelplatform met artikelen uit de belangrijkste Nederlandse kranten en tijdschriften. Regelmatig zit Klöpping aan tafel bij het tv programma De Wereld Draait Door. 

CTT sprekers 01TalithaDagvoorzitter Talitha Muusse

Talitha ontwikkelde bij MVO Nederland haar passie voor de onderwerpen sociale innovatie, duurzaamheid en het leiderschap van millennials. Nu adviseert ze bedrijven over duurzame ontwikkeling en relevant blijven voor de jonge generatie via betekenisvol werk. Ze is één van gezichten van o.a. de Duurzame Jonge 100, Blikverruimers en de Energieboot.

 

CTT sprekers 11 nieuwFilemon Wesselink

Vijf finalisten strijden straks op het grote podium van Cleantech Tomorrow: Wie wordt de winnaar van Cleantech BATTLE 2017? Aan BNN-presentator Filemon Wesselink de eer om deze battle te verslaan. Wesslink is onder meer bekend van tv programma’s Spuiten en Slikken en De Week van Filemon. Verder verslaat hij elke zomer op de radio de Tour de France en is hij schrijver van drie boeken, waaronder ‘Een neus voor wijn’.

 

Nuon solar teamNuon Solar Team

Het Nuon Solar Team bestaat uit zestien gedreven studenten van de Technische Universiteit Delft en is wereldkampioen zonneracen. Samen verleggen ze de grenzen van techniek om te inspireren tot een duurzame toekomst. Een toekomst waarin energie op de meest efficiënte manier wordt gebruikt. Alle teamleden zetten hun studie een jaar lang stop om een winnende zonne-auto te ontwikkelen en te bouwen. In oktober 2017 racen ze dwars door Australië tegen andere top universiteiten van over de hele wereld.

 

 

           

Aanmelden button 1

>> Bekijk het hele programma   

 

Note for our foreign guests: we provide an English translation (headsets). And we offer one session in the English language. The subject of this session is ‘exchange experiences concerning the Cleantech Region’.

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198