onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Agenda

Publicaties:

Download banners

Persberichten

Teksten

 

Cleantech Tomorrow is een initiatief van de Cleantech Regio. De gemeente Brummen is dit jaar gastheer, waar we neerstrijken in papierdorp Eerbeek.

Cleantech Regio

In de Cleantech Regio werken de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een schone toekomst. Daarmee koerst de regio op een duurzame economie en samenleving. Een schone toekomst, waarin energieneutraliteit speerpunt is en economie en ecologie hand in hand gaan.

Contact

Voor algmene vragen of meer informatie over het congres kun je contact opnemen via: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen met betrekking tot communicatie kun je contact opnemen met: 
Femmy van den Elsaker | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0571 279880

Communicatie Kit

Aan de rechterzijde van deze pagina tref je banners, persberichten en teksten, die je kunt gebruiken om samen met ons het congres onder de aandacht van geinteresseerde deelnemers te brengen. 

Volg via social media

Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Cleantech Regio en ontvang elke twee weken het laatste cleantechnieuws uit de regio.

 

Locatie Congres

De Bhoele Eerbeek
Händelstraat 45
6961 AB Eerbeek

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198