vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Agenda

Hoofdlocatie van het congres is Sporthal De Bhoele (Händelstraat 45, 6961 AB Eerbeek)

Locatie en bereikbaarheid

Het congres vindt plaats in Sporthal De Bhoele, aan de Händelstraat 45 in Eerbeek. Je kunt daar niet parkeren, stel voor je navigatie het volgende adres (van het parkeerweiland) in:

Horsterdijk 2
6961KP Eerbeek
Link naar google maps

Kom je met de auto?

Volg dan de parkeerborden in Eerbeek tot aan het parkeerweiland dat aan de Horsterdijk ligt. Daar volg je de aanwijzingen van de parkeerwachters. Houd er rekening mee dat het nog 5 minuten lopen is tot aan de congreslocatie. Carpoolen? Meld je aan via de app Toogethr.com

Kom je met openbaar vervoer?

Om 09.25 uur en om 09.55 uur rijden pendelbussen vanaf station Brummen naar de congreslocatie. Wil je gebruik maken van het pendelvervoer, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de terugreis rijden de pendelbussen tussen 17.30 en 18.30 uur terug naar station Brummen.

Ontvangst

We verwachten je tussen 09.30 en 10.15 uur, in Sporthal De Bhoele. het programma start om 10.30 uur. Houd je er rekening mee, dat je ruim tijd nodig hebt voor de pendeldienst of voor het lopen vanaf het parkeerweiland?

Toegangsbewijs

Op vrijdag 31 maart krijg je in je mailbox een e-ticket toegestuurd, via het bedrijf Eventbrite, dat gescand wordt bij de entree. Neem dit ticket uitgeprint mee of zorg dat je het kunt tonen via je telefoon.

Kledingtips

In het middagprogramma staat o.a. een bedrijfsbezoek in Eerbeek gepland. Hiervoor is het belangrijk dat je stevige schoenen draagt en liefst zo min mogelijk sieraden.

Wie kun je ontmoeten?

Ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten: Cleantech Tomorrow trekt een mooie mix aan bezoekers uit heel Nederland, die elkaar inspireert in het vinden van circulaire oplossingen. Klik hier voor de deelnemerslijst.

Belangrijk om alvast te weten

In het middagprogramma bezoek je diverse locaties in Eerbeek, Loenen of Brummen. Het vervoer gaat met touringcars. Om je zoveel mogelijk interessante onderdelen te laten zien, is de logistiek strak gepland.

Na het plenaire ochtendprogramma staan de touringcars voor 800 personen buiten voor je klaar. Op het programmaboekje, dat je bij binnenkomst krijgt, staat jouw groepsnummer en jouw vertrektijd. Wil je ervoor zorgen dat je na het plenaire programma zo snel mogelijk bij de juiste bus gaat staan?

Lunch

In de bus ligt een vegetarisch lunchpakket voor je klaar. Heb je andere dieetwensen? Laat het ons dan weten.

Vragen, opmerkingen of afmelden?

Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0573- 459212. Als je verhinderd bent, horen we het graag bijtijds.

Wij kijken uit naar je komst, graag tot ziens op 4 april!

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198