economie-en-innovatie.jpg

MKB Webinar: hoe maak je cybersecurity onderdeel van je bedrijfscultuur?

Van 23 oktober 2020 10:30 tot 23 oktober 2020 11:30
Bij Online

MKB Webinar: Hoe maak je cybersecurity onderdeel van je bedrijfscultuur?

Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een groot gedeelte afhankelijk van de cybersecurity awareness van de medewerkers. Maar hoe zorg je dat je medewerkers zich bewust veilig gaan gedragen? En dat ze dit niet alleen eenmalig doen, maar dat veilig en bewust werken net zo normaal is als het dragen van een gordel in de auto?

Tijdens een webinar op vrijdag 23 oktober (10:30 tot 11:30 uur) vertellen Wilbert Pijnenburg (Infosequre) en Maarten Timmerman (Awareways) hoe je een effectief security awareness programma kunt inrichten voor je organisatie. De experts gebruiken een fictief bedrijf als basis om verschillende casussen te bespreken die gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen organisatie. Tijdens het webinar:

  • Krijg je praktische handvatten voor veilig gedrag en awareness;
  • Leer je hoe je succesvolle praktijkervaringen van andere bedrijven kunt inzetten in je eigen organisatie;
  • Ga je direct zelf aan de slag.

Meer informatie en aanmelden

Dit webinar is een initiatief van Novel-T in samenwerking met het Cyberweerbaarheidcentrum Brainport, Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, MKB Cyber Campus, Cybersecurity Centrum Maakindustrie, Kennispoort Zwolle en Cleantech Regio.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio