coronaodnersteuning

energie-en-duurzaamheid.jpg

Webinar De Blik Vooruit: Personeelsmanagement in tijden van verandering

Van 28 mei 2020 11:00 tot 28 mei 2020 12:00
Bij Online

Wat kun je, juist nu, doen op het gebied van personeelsmanagement om je bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden? Hoe kun je medewerkers breder en flexibeler inzetbaar maken door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training? Hoe benut je volop het potentieel van medewerkers?

Hierover gaan tijdens dit webinar van de reeks ‘De Blik Vooruit’ een ervaringsdeskundige, een ondernemer en een HR manager met elkaar in gesprek:

  • Jeroen Kroese is directeur bij JAKO en stond in het verleden aan het roer van KonnecteD. Hij is expert op het gebied van rendement van geluk zowel zakelijk als privé. De balans tussen mensen en organisatie heeft altijd zijn aandacht en hij is ervaringsdeskundige op het gebied van Leven Lang Leren.
  • Niels Mulder is ondernemer en eigenaar Nielz café/ restaurant.
    Door de coronacrisis is hij een deel van zijn personeel tijdelijk gaan uitlenen aan andere bedrijven.
  • Hilde Wieland is manager HR bij Drukwerkdeal.
    Hoe houdt zij in deze tijden personeel betrokken en waar loopt ze tegen aan? ‘Juist nu is het belangrijk om oog voor de medewerkers te hebben’.

Meld je aan via het formulier onderaan en zet ook volgende stappen in je personeelsmanagement.

Zet je blik vooruit

De webinarreeks De Blik Vooruit is een initiatief Cleantech Regio, Novel-T en Kennispoort Regio Zwolle. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

 


 Ik meld me aan

 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio