coronaodnersteuning

wonen-en-leefomgeving.jpg

Save the date: Smart Solutions Festival

Van 14 juni 2019 10:35 tot 14 juni 2019 18:00
Bij Stadion Go Ahead Eagles Deventer

Op zoek naar kennis en voorbeelden om met je onderneming in jouw sector innovatief voorop te (blijven) lopen? Doe inspiratie op tijdens het Smart Solutions Festival op 14 juni in Deventer: treed binnen in een wereld van kansrijke innovaties!

Studenten, lectoren en (docent) onderzoekers hebben vele innovatieve oplossingen ontwikkeld voor uiteenlopende uitdagingen en voor verschillende toepassingen. Deze oplossingen kunnen ook van toepassing zijn in jouw onderneming of product. Kortom: noteer deze datum vast in je agenda, want dit mag je niet missen.

Get inspired
Zo'n 80 projectgroepen showen hun onderzoeksresultaten en slimme oplossingen voor de vraagstukken van het bedrijf of lectoraat waar ze samen met studenten van verschillende opleidingen opdrachten voor hebben uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de sportschool van de toekomst als mogelijke oplossing voor obesitas, de slaapkamer van de toekomst met 'smart textiles' en een innovatieve manier om medicijnen uit water te filteren. En dat dus allemaal bedacht door de knappe koppen van de toekomst! daarnaast delen lectoren, docentonderzoekers en promovendi graag hun 'state of the art' onderzoeksresultaten.

Voor meer info stuur een mail naar: festival.smartsolutions@saxion.nl


Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio