coronaodnersteuning

onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

4PM: Cleantech Battle 2019

Van 06 juni 2019 15:30 tot 06 juni 2019 18:00
Bij Cleantech Center, Zutphen

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee.

Tien studententeams pitchen hun unieke oplossing op het gebied van schone technologie. Een deskundige jury voelt de studenten aan de tand en bepaalt wie de winnaar is en naar huis gaat met een geldbedrag van 3 duizend euro en ondersteuning bij de volgende stap in zijn/haar carrière. De presentatie van de Cleantech Battle is in handen van illusionist George Parker.

Programma
15:30 uur Inloop
15:45 uur Opening door Martin Snijder, Cleantech Center
15:50 uur Pitches en interviews genomineerden, presentatie door George Parker
17:20 uur Juryberaad en show ‘Verwondering’ van George Parker
17:45 uur Bekendmaking winnaar en borrel

Let op: omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs de Cleantech Talent Award. De finale van de Talent Award vindt plaats op woensdag 29 mei.

De Cleantech Battle staat open voor studenten van alle opleidingsniveaus. Want bij het Cleantech Center vinden we dat iedereen bij kan dragen aan duurzame ontwikkeling. Van idee tot praktische uitwerking, van eerste verkenning tot werkend prototype, van efficiëntieberekening tot uitgewerkt businessplan. Het is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio