Waterschap Vallei en Veluwe probeert een maand lang een high speed e-bike uit. Projectleider Guido ten Kate is enthousiast.

Guido ten Kate: “We willen als waterschap het gebruik van de fiets stimuleren om drie redenen: duurzaamheid, vitaliteit en om uitbreiding van parkeerplaatsen te voorkomen. Daarom doen we mee met de gratis probeeractie van de high speed e-bike van Slim Reizen Stedendriehoek. De reacties zijn overweldigend. Volle vaart naar huis, lekker buiten en duurzaam. Geen enkele moeite met deze fiets!”

Meer laadpunten

“Omdat we zoveel aanvragen van medewerkers hebben gekregen, mogen we de high speed e-bike nóg een maand proberen. Er zijn nu al ideeën om onze fietsenstallingen uit te breiden. Ook willen we meer laadpunten voor elektrische fietsen aanleggen. Enkele collega’s overwegen om op korte termijn een speedbike aan te schaffen. De high speed e-bike actie is voor ons dus zeer geslaagd!”

Ook andere organisaties kunnen zich nog aanmelden om gratis een maand lang een high speed e-bike uit te proberen. De actie loopt tot en met oktober 2017. Lees hier meer

Lees ook het artikel in E-zine "Duurzame mobiliteit 2016: Wat hebben we bereikt?"